24 d'octubre del 2022
Remuntada del Roda de Berà davant el Vila-seca per seguir amb la ratxa immaculada com a local (2-1)
La dobleta del pitxitxi Gerard Moya permet oblidar la darrera derrota i seguir en places de fase d’ascens abans de la visita del cuer
L’Atlètic Roda de Berà segueix intractable com a local, on aquest dissabte ha sumat la tercera victòria seguida. En aquesta ocasió ha vençut al CF Vila-seca, amb remuntada inclosa, per refer-se de la darrera derrota a domicili i seguir en places de fase d’ascens.

Els visitants s’han avançat per mitjà de Samuel Blanes en el 23’. L’alegria, però, els ha durat set minuts, el que ha trigat Gerard Moya a fer l’empat. El dorsal ‘15’ dels rodencs ha estat l’heroi del partit amb la diana que ha suposat el 2-1, i la victòria, en el minut 80’. Ja suma cinc en el mateix nombre de partits.

Els rodencs es mantenen 4ts amb 12 punts, els mateixos que la Pobla ‘B’. Per davant tenen el Jesús i Maria amb 13, i la Canonja amb 16. El dissabte vinent repeteixen a casa davant el cuer, la UD Salou, amb l’oportunitat d’enllaçar dues victòries seguides per segona vegada.