25 d'octubre del 2022
El Catllar Atlètic s’imposa a l’Amposta ‘B’ en la primera visita del curs i encapçala la classificació (3-6)
Partit rodó dels d’Alfredo Polo, que han assegurat el triomf amb 30 minuts d’alt nivell
Segon partit de lliga, i segona victòria del CFS El Catllar Atlètic en la visita d’aquest dissabte a la pista del FS Amposta ‘B’ en la J2 del Grup 11 de Segona Catalana. Els catllarencs s’han imposat per 3-6 amb 30 minuts rodons, i uns 10 últims de cert relaxament.

L’equip d’Alfredo Polo ha encarrilat el triomf en el primer acte amb els gols de Gerard Jové, Daniel Caballero, i Albert Pardiñas. I en l’inici del segon han ampliat l’avantatge per mitjà de Raúl Palazón i Albert Mateu.

En els darrers 10 minuts, els locals han aconseguit escurçar la diferència, però el segon gol de Mateu ha donat tranquil·litat als catllarencs en el 34’. I encara hi ha hagut temps perquè els ampostins marquessin dos més.

El tècnic, Alfredo Polo, ha assegurat que el resultat d’aquest partit i el de l’anterior jornada “són enganyosos” pel relaxament de l’equip en els darrers minuts, ja amb el partit guanyat. Igualment, ha destacat la cohesió d’un grup “en el qual la majoria no havien jugat junts”, i que té l’objectiu de pujar a Primera Catalana.

El Catllar és líder del grup amb 6 punts, amb dos d’avantatge respecte a l’Ampolla i l’Amposta Futsal. El dissabte vinent cercarà seguir amb la ratxa davant un Rapitenc situat a la zona baixa amb un únic punt. El partit es jugarà al Pavelló d’Altafulla, a les 19h.