26 d'octubre del 2022
Primer ple de victòries dels equips de Futbol 11 del CE Altafulla amb l’estrena del Juvenil davant el Vendrell (2-3)
El Cadet i l’Infantil ‘A’ tornen a guanyar davant el Catllar (6-1) i l’Arboç (5-0), i mantenen la 2a posició en els respectius grups
El Juvenil del CE Altafulla ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Ha arribat en la J3, a domicili, davant el CE Vendrell amb un resultat de 2-3 i amb la particularitat d’haver igualat dos marcadors en contra, i conseqüentment, d’haver protagonitzat una remuntada culminada en el temps afegit amb el gol de Gael González.

El mateix González, jugador destacat en l’inici de lliga, havia igualat en el 61’ el primer gol dels vendrellencs. Quatre minuts després, els altafullencs han encaixat el segon, però Yassi El Ghzaoui ha tornat a empatar en el 68’.

L’equip de Luis Rosado ascendeix a la 7a plaça amb 3 punts, i ara té dues setmanes per preparar el següent compromís, ja que aquest cap de setmana descansa per la retirada de la UE Tancat.

EL CADET REMUNTA EN UN PARTIT ACCIDENTAT

L’equip de Mohamed Amhadar ha sumat davant el CE El Catllar la tercera victòria seguida. Ho ha fet remuntant el gol inicial dels catllarencs en el minut 3, amb les dianes de Pau Noblia, Marc González, i Iker Roman en el primer temps.

En el segon, Àlex Rodríguez, en dues ocasions, i Joan Casañé, han certificat el triomf.
Independentment del resultat, cal lamentar la lesió patida per un jugador del Catllar, que es va retirar amb ambulància. Això va provocar que el partit s’aturés una bona estona.

L’Altafulla és 2n amb 9 punts, igual que el líder, l’Arboç, i el 3r classificat, el Roda de Berà. Ara ja pensa en la visita del dissabte vinent a la Joventut Bisbalenca (16h), que és 4a amb 7 unitats.

L’INFANTIL TAMBÉ SEGUEIX AMB EL PLE DE TRIOMFS

Els jugadors de Dani García han superat al Base l’Arboç ‘B’ per 5-0 amb la dobleta d’Aleix Parra i el gol de Roger Solà en el primer temps, i les dues dianes de Biel Ferrer en el segon.
La victòria els manté 2ns amb 9 punts, empatats amb el líder, l’EFB Calafell ‘C’. El diumenge vinent visiten l’EFB Vendrell, a les 15.30h, que encara no ha puntuat.