26 d'octubre del 2022
El Junior del CB Altafulla – BBG s’endú el primer derbi del curs davant el Torredembarra BC (75-49)
Actuació coral dels de Daniel Ponce amb un segon i quart període que han marcat les diferències entre els dos equips
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) s’ha endut el primer derbi de la temporada davant el Torredembarra BC amb un resultat de 75-49. Els altafullencs sumen la tercera victòria en el mateix nombre de partits a costa d’un rival que, amb un partit més, també havia fet ple en aquest inici de lliga. Ara només els separa un punt.

Els de Daniel Ponce han demostrat perquè van arribar a la final pel títol el curs passat, una fita que pretenen repetir enguany. Després d’aconseguir un marge de 7 punts en el primer quart (18-11), han ampliat les distàncies amb el 21-12 del segon. Els torrencs s’han refet en el tercer, aconseguint un empat a 13, però els locals han fet uns darrers 10 minuts molt bons com així ho reflecteix el 24-13.

Els 21 i 17 punts de Marc Fortuny i Joan Pol Barrera han estat insuficients per a la Torre davant un Altafulla que ha tingut quatre jugadors amb una bona quota d’encert: Àngel Torner (16), Ferran Sauret (12), Narcís Aguilar (11), i Jan Camps (9).

Els altafullencs tenen 15 dies per preparar la visita a un dels rivals que té per davant, el Bàsquet Cunit, en el duel que es jugarà el dissabte 5 de novembre, a les 12h. Mentre que els torrencs intentaran refer-se davant el CB La Selva el mateix dia, però a les 17.45h.