Esports
Foto: Tarragona 21
26 d'agost del 2015
El Nàstic canvia la gespa del Nou Estadi aquesta setmana
La nova arriba aquest dimecres i ha d’estar instal·lada per al proper enfrontament com a local, el 5 de setembre
El Nou Estadi presentarà en els propers dies un canvi notable. Bona part de l’estadi del Nàstic es troba ja sense gespa, i en els propers dies en quedarà totalment sense, únicament amb la terra de sota.

L’estat de la superfície on es desenvolupa el joc deixava molt a desitjar, i és habitual veure-la força malmesa, lluny d’oferir les millors prestacions als jugadors. La causa d’aquesta circumstància no es deu a un manteniment inadequat, sinó a altres motius com ara la situació de l’estadi molt a prop del mar, el tipus de superfície, majoritàriament roca, o la poca ventilació directa que rep.

La gespa que ha durat fins aquesta setmana va ser col·locada el 2006, amb motiu de l’ascens del Nàstic a Primera, i ha aguantat nou temporades. Donat al seu estat actual, gairebé impracticable, els jardiners han recomanat aquest canvi, una proposta molt ben valorada per Vicente Moreno i els seus jugadors.
El cost d’aquesta obra és de 100.000€, i finalitzarà abans del proper 5 de setembre, data en què els grana estrenaran la nova gespa contra el Girona a la tercera jornada de lliga.

Abans, els homes de Vicente Moreno visitaran aquest diumenge a dos quarts de 9 del vespre el Tenerife a l’estadi canari. Una visita que també aixeca certa preocupació degut al precari estat de la seva gespa, on el Nàstic intentarà sumar la seva primera victòria de la temporada.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades