31 d'octubre del 2022
L’Altafulla remunta al Montblanc amb un gol de penal d’Enric López en el temps afegit (2-1)
Els altafullencs han capgirat el 0-1 de Pol Cidoncha a través de les accions a pilota aturada, i amb el debut destacat dels juvenils Gael González i Eloi Rovira
El CE Altafulla ha aconseguit una victòria molt important aquest dissabte davant el CF Montblanc en el duel entre dos aspirants a l’ascens, corresponent a la J7 del Grup 3 de Tercera Catalana. Els altafullencs han hagut de remuntar el gol de Pol Cidoncha en el primer temps, amb els gols d’Aaron Doblado i Enric López, aquest darrer en el temps afegit gràcies al penal forçat pel juvenil, que debutava amb el primer equip, Gael González.

El tècnic, Raúl Tudela, ha dit que ha estat el partit “més complicat” d’aquest inici de lliga. Igualment, ha destacat l’actitud de l’equip, l’adaptació a diferents sistemes segons les exigències de cada moment, i el fet de mantenir la calma amb el marcador en contra.

Abans del partit, el club ha fet un homenatge a l’expresident i soci número 1, Ignasi Torres, que va traspassar recentment. Els membres de la junta directiva han entregat un ram de flors a la família, i tot seguit s’ha dut a terme un minut de silenci.

El Montblanc s’ha avançat en el minut 28 després de sortir ben parat del bon inici de partit de l’Altafulla amb quatre ocasions clares. A partir d’aquí els de Juan Pablo Ulla han fet el seu partit, tant en el joc com en la gestió del temps amb pèrdues de temps de forma constant. En el segon acte, han tingut dues bones ocasions per fer el 0-2, però sense encert. I ho han pagat.

Tudela ha explicat com els ha afectat el 0-1 després d’haver fet mèrits suficients per haver-se avançat en el marcador. També ha destacat com han reaccionat per donar-li la volta al partit, i el debut del juvenil González, i el del darrer fitxatge, Eloi Rovira, que també és juvenil, però forma part del primer equip.

L’Altafulla ha fet l’1-1 en un servei de cantonada en el qual Doblado ha rematat en el primer pal, i 10 minuts després, el visitant Pau Parejo ha estat expulsat al veure la segona targeta groga.

En el tram final, els visitants s’han quedat amb 9 jugadors per la lesió de Marc Pere quan el tècnic ja havia fet tots els canvis. I ja en el temps afegit, Gael González ha sigut derrocat dins de l’àrea, i ha forçat la pena màxima transformada per Enric López. L’acció ha significat l’expulsió de Marc Duran, que també ha vist la segona groga, i el 2-1 definitiu.

El resultat permet l’Altafulla ascendir a la 5a plaça amb 13 punts, i es queda a dos del 2n classificat, el Sant Jaume, i a tres del líder, l’Atlètic Valls. El dissabte vinent visita al CD Riudoms ‘B’ (20h), que es troba a la zona baixa de la taula.