31 d'octubre del 2022
L’Icomar li encaixa la primera derrota a l’Altafulla amb un inici de partit decisiu (7-0)
Les abelles encaixen quatre gols en els primers 11 minuts i perden totes les opcions de donar la sorpresa
El primer equip femení del CE Altafulla ja coneix la derrota al Grup 1 de la Lliga Femení 7 TGN. Les abelles afrontaven la difícil visita al camp del CF Icomar, el líder i un dels aspirants al títol, i han cedit amb un resultat de 7-0 que evidencia les diferències que encara existeixen entre tots dos equips.

L’inici de partit ha estat decisiu. Les groc-i-negre han encaixat quatre gols en els primers 11 minuts, que han resolt el duel quan encara quedaven 70 per jugar-ne. Les locals han ampliat la diferència abans del descans, amb el cinquè gol, i en l’inici del segon temps, amb el sisè i el setè.

El tècnic de l’Altafulla, Toni Rodríguez, ha destacat el nivell superlatiu de les tarragonines, que “són d’una altra lliga”, i també que l’equip ha acusat les baixes en defensa. Tot i això, s’ha mostrat content pel treball realitzat, sobretot en defensa davant un rival que venia de superar la desena de gols en els darrers partits.

Les altafullenques mantenen la 3a plaça, però veuen com el Bellvei els empata a 6 punts. El diumenge vinent afronten el segon derbi del curs, el primer davant la UD Torredembarra (19h), amb la intenció de refer-se i seguir sent les primeres de ‘l’altra lliga’.

LA TORRE SUMA LA PRIMERA VICTÒRIA

El conjunt blanc-i-blau arribarà a la cita després d’assolir la primera victòria de la temporada al vèncer aquest diumenge el FC Tàrraco ‘B’ per 2-0 amb la dobleta de Yolanda Arenas en el 46’ i el 61’. El triomf les situa 6es amb 3 punts, a tres de l’Altafulla.

Per tant, en la següent jornada intentaran donar continuïtat a aquest triomf davant les abelles. Mentre que la UE Creixell tornarà a la competició després de descansar. Rebran dissabte al líder, l’Icomar (18.30h).