31 d'octubre del 2022
Decebedora derrota del CEVOL Torredembarra a la pista del CN Sabadell (3-0)
La baixa d’última hora de Carlos Mora afecta en excés als torrencs, que han estat inferiors al conjunt local en un duel directe per la permanència
El CEVOL Torredembarra ha mostrat la pitjor cara del curs, i ha perdut aquest dissabte a la pista d’un rival directe per la permanència com és el CN Sabadell per 3-0. Perdre sempre és una possibilitat, però la manera de fer-ho manifesta els problemes que encara té l’equip per competir amb garanties, malgrat la victòria de la setmana passada.

Els del Baix Gaià han perdut el primer set per 25-19, i en el segon ho han fet per més diferència, amb un 25-14 del qual no s’han recuperat. En el tercer han intentat allargar el partit, però han tornat a encaixar un 25-19 definitiu, que els ha condemnat a la tercera derrota del curs.

L’entrenador de la Torre, Iñaki Bescós, ha reconegut que han fet “un mal partit”, en el qual la baixa d’última hora de Carlos Mora “ens ha afectat”. Ara, només queda “aprendre la lliçó”, per afrontar amb més ganes els dos següents partits, que també són importants.

De cara a aquests partits, Bescós ha dit que “la derrota no em preocupa” perquè els permet veure que encara tenen molt a millorar, a banda d’haver pogut donar minuts als jugadors amb menys experiència, i que també han de ser importants enguany.

La Torre rebrà el diumenge vinent al CV València (17h), un rival que té per davant amb 5 punts, un més de diferència. La part positiva és que tant el cuer com el penúltim no han puntuat aquest cap de setmana, i per tant, manté la distància de 4 punts.