31 d'octubre del 2022
El Martorell acaba amb la fiabilitat del Catllar com a local (1-3)
Els del Baix Gaià encaixen dos gols tot just abans del descans, que han resultat decisius
El CE El Catllar ha perdut la imbatibilitat a casa amb la derrota d’aquest diumenge contra el CF Martorell per 1-3. Els del Baix Gaià tenien moltes esperances dipositades en aquest partit per sumar dues victòries seguides per primera vegada, i per augmentar la renda amb el descens. Malauradament, no ha estat així.

Els catllarencs han pagat car els dos gols que han rebut en el 43’ i el 44’; dos gols tot just abans d’arribar al descans, dels quals no s’han recuperat. El jugador del Catllar, Marc Tarragó, també ha dit que l’equip ha acusat les lesions de dos defenses. Tot i això, “en la segona part hem reaccionat bé”, malgrat que ha estat insuficient.

Juan Vizcaíno ha escurçat distàncies en el 80’, i això ha esperonat els locals per intentar salvar, com a mínim, un punt. Finalment, els visitants han sentenciat amb el gol d’Alfredo David Trejo en el temps afegit.

El Catllar cau a la 8a plaça amb 6 punts, i manté els 4 d’avantatge respecte al descens gràcies a les derrotes de l’Ascó i el Sarrià. Ara ja pensa a intentar refer-se, i en estrenar-se a domicili, en la visita a l’AE Prat ‘B’ el dissabte vinent, a les 19.30h.