31 d'octubre del 2022
Cop de realitat per al Creixell davant el NSA Camp Joliu (1-3)
Els filials reaccionen amb el Catllar ‘B’ superant el Vilabella, i el Roda ‘B’ empatant al camp del Sant Pau Apòstol
La UE Creixell ha iniciat el tram més difícil de la primera volta amb una derrota davant el NSA Camp Joliu per 1-3, que talla la bona línia de resultats que havia traçat en les darreres tres jornades.

Els visitants s’han avançat en el minut 7 amb el gol de Víctor Pérez, i han ampliat la renda per mitjà de Dan Masagué en el 22’. El veterà Mohamed Boulahya ha descomptat abans del descans, però ha resultat infructuós perquè Gerardo de la Torre ha fet el tercer en el 58’.

El tècnic del Creixell, José Miguel Reyes, ha reconegut que el rival “ens ha passat per sobre” amb alguns jugadors que “més que futbolistes, són atletes”. Malgrat la derrota, ha destacat el bon treball de l’equip, seguint la línia dels darrers partits.

Els creixellencs continuen 4ts amb 9 punts, però veuen com els tres equips que té per davant augmenten la distància. I també com el CF Banyeres i el CE El Catllar ‘B’ l’empaten amb les mateixes unitats. Per si no hi hagués prou, el diumenge vinent visiten al líder, el CF Cunit (17h).

ELS FILIALS REACCIONEN

Precisament, el conjunt catllarenc ha recuperat el somriure al vèncer l’Atlètic Vilabella per 2-0 amb els gols de Jaume Bordas en el 38’, i de Pere Lloret en el 50’. L’única nota negativa ha estat l’expulsió amb vermella directa de Miquel Ferrández, que es perdrà el derbi contra el Roda de Berà ‘B’.

Els rodencs afrontaran la cita davant els catllarencs després d’aconseguir el primer punt de la temporada amb l’empat al camp del Col·legi Sant Pau Apòstol amb un resultat d’1-1. Joel Citores en el 84’ ha igualat la diana inicial de Daniel González en el 43’.

El resultat manté l’equip com a cuer, però segur que li permetrà afrontar amb una altra cara el derbi contra el Catllar, que es jugarà el dissabte vinent, a les 19.30h, al feu rodenc.