Esports
Foto: Club Patinatge Torredembarra
24 de novembre del 2022
La torrenca Ariadna Gironès participa aquest dissabte en el V Catalunya Stars a Girona
La patinadora del Club Patinatge Torredembarra forma part de l’equip vermell com l’actual campiona de Catalunya de Solo Dance
La patinadora del Club Patinatge Torredembarra, Ariadna Gironès, participa aquest dissabte en el V Catalunya Stars, que se celebra al Pavelló de Fontajau de Girona. La torrenca, actual campiona de Catalunya de Solo Dance, forma part de l’equip vermell, que competirà contra l’equip groc i l’equip blau, per fer-se amb la competició.

La presidenta de l’entitat, Anna Arias, ha destacat que es tracta d’una cita molt important dins del patinatge català. Per aquest motiu, ha dit que és una satisfacció repetir l’experiència de l’any passat. Igualment, ha lamentat que els canvis en els criteris de classificació els han privat de comptar amb les altres dues patinadores que van completar el podi català, Elena Fortuny i Paula Martínez.

Tot i que hi hagi tres equips que competeixin per guanyar la competició, el context de la jornada fa que els patinadors i patinadores puguin gaudir-la sense la pressió de les proves oficials. Per a la torrenca Ariadna Gironès no serà una excepció.

El Catalunya Stars tindrà lloc aquest dissabte 26 de novembre, a les 17h, i es podrà seguir a través del web xala.cat, i les aplicacions de la Federació Catalana de Patinatge.
Anna Arias, presidenta del Club Patinatge Torredembarra
Anna Arias, presidenta del Club Patinatge Torredembarra
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es