10 de setembre del 2015
Els penals donen al Nàstic el passi a la tercera ronda de la Copa del Rei
Els grana han empatat a 2 contra el Girona, i Vicente Moreno ha presentat un onze renovat respecte a la darrera jornada de lliga
El Nàstic ha superat el Girona a la segona ronda de la Copa del Rei. És la segona victòria dels grana contra els gironins aquesta setmana, després de l’aconseguida a la lliga dissabte per 1-0.
En aquesta ocasió, la fortuna ha somrigut als tarragonins. La loteria dels penals ha donat la classificació al Nàstic després d’empatar a 2 al temps reglamentari. En dues ocasions s’han avançat els locals, amb un doblet de Miguel Palanca, una de les incorporacions d’aquest estiu. El Girona ha aconseguit empatar les dues vegades, la darrera al minut 91. Vicente Moreno ha presentat un onze renovat respecte a la darrera jornada de lliga, i cap dels jugadors titulars dissabte ho ha estat aquest dimecres.

La pròrroga s’ha desenvolupat sense grans novetats, i només hi ha destacat la insistència d’un Nàstic que no va traduir el domini en el gol definitiu. Des dels llançaments finals, els grana van demostrar més encert anotant-los tots, mentre que els del nord de Catalunya van marcar quatre. L’altre, aturat per Tomeu Nadal, va ser el tret diferencial que ha permès els grana passar l’eliminatòria.

Per la seva banda, l’altafullenc Alberto Benito també ha superat aquesta ronda amb el Reus i ha aconseguit la classificació. Ho ha fet en vèncer per 2-4 l’Arandina.

El proper sorteig serà el proper 18 de setembre, i la tercera eliminatòria es disputarà a partit únic el proper 14 d’octubre. El Nàstic s’enfrontarà a un altre equip de Segona Divisió que hagi superat la ronda d’aquesta setmana.