15 de setembre del 2015
El Catllar, únic conjunt del Baix Gaià que assoleix els tres punts aquesta jornada
Els homes de Sebastian Herrera han derrotat amb un contundent 1 a 4 el Reddis
El Catllar no ha donat opció al seu rival, el Reddis, que, tot i avançar-se primer per obra de Roger Ametllé, no ha pogut plantar cara davant l’allau d’arribades del conjunt del Baix Gaià. Ràpidament, gràcies a una diana d’Alberto Gámez al 18, i de David Valdez al 27, el Catllar ha anat al descans per davant al marcador, un fet que es mantindria en els darrers 45 minuts de joc i que s’ha ampliat gràcies als gols d’Eric Gràcia al 58 i Pau Vázquez al 89’, establint el definitiu 1-4 al marcador.

El Catllar ha anotat d’aquesta manera la primera victòria de la temporada, i esdevé l’únic conjunt del Baix Gaià que ha aconseguit sumar els tres punts aquesta jornada.
El tècnic, Sebastian Herrera, s’ha mostrat satisfet pel resultat. Reconeix que s’ha trobat amb “molts canvis” aquesta temporada, i amb un equip amb un “to físic molt baix”. Tot i això, és un conjunt “en construcció, molt ambiciós, i amb il·lusió de mirar amunt poc a poc i sense fer soroll”.

Els de Sebastian Herrera se situen en setena posició, i la propera jornada rebran a casa el Terrassa FC, ara per ara, un rival directe.