22 de setembre del 2015
El capità torrenc Òscar Ambrós demana més intensitat i actitud als seus companys a les xarxes socials
La UD Torredembarra no pot sumar la primera victòria de la temporada i cau al camp de l’Amposta per 2 a 0
La UD Torredembarra ha perdut per 2 a 0 al camp de l'Amposta en la tercera jornada de lliga, sent el d'aquest diumenge el segon partit com a visitant de la temporada. Els blanc-i-blaus, que volien sumar el primer triomf de la campanya després d'aconseguir un empat en els dos partits anteriors, van sortir al camp ben posicionats amb la intenció de donar una alegria a la seva parròquia. Malgrat les intencions, els torrencs van veure com en el minut 15 Josep Becerra avançava els ampostins i situava el partit coll amunt per un Torredembarra que, involuntàriament, va perdre força sobre el terreny de joc i va deixar que el mateix Josep Becerra ampliés distàncies al minut 37.

El temps de descans va servir perquè els d'Isaac Alfonso carreguessin piles i mostressin una altra imatge al segon temps, topant-se amb un equip local que va saber frenar les intencions visitants. Malgrat intentar-ho, els torrencs no poder retallar diferències, deixant el 2 a 0 al marcador final. El capità Òscar Ambrós, en el seu perfil de Twitter ha manifestat: “Gran decepció avui Amposta. No podem tirar d’aquesta manera tres punts. Sense intensitat i actitud no som res”.

La Torre jugarà dissabte vinent a les 18h contra el Sant Ildefons amb la pressió d'haver-se de fer amb la victòria per no complicar-se en excés l'inici de campanya.