09 d'octubre del 2015
El CE Altafulla buscarà la primera victòria a casa en el partit d’aquest diumenge contra el Cunit
Les noies reben el dissabte a les 17h el Bonavista, i els juvenils visiten el diumenge a les 12 el camp del Tancat. Els Veterans descansen
Després de caure per 4 a 2 al camp del Vendrell, ara toca guanyar. El primer equip del CE Altafulla acumula un empat i una derrota aquesta temporada, a l’espera encara de conèixer el resultat del partit contra l’Athletic Valls, que es va haver de suspendre a falta de 13 minuts pel final. La represa encara no té data. Un fet que a hores d’ara el tècnic, Jordi Castro, considera positiu donades les baixes que arrossega l’equip.

Ara, però, tenen la mirada posada en la cita d’aquest cap de setmana. Aquest diumenge a les 5 de la tarda reben el Cunit al Joan Pijuan. L’entrenador espera que els afavoreixi el fet de “saber que podrien haver fet més el passat cap de setmana”.

Altres enfrontaments del cap de setmana seran el del conjunt Femení, que el dissabte a les 5 de la tarda rep al Bonavista; i el de l’equip Juvenil, que el diumenge a les 12 del migdia visita el camp del Tancat. Els Veterans descansen aquesta jornada.

Pel que fa als equips de la XEF CE Altafulla, el Prebenjamí juga a casa el dissabte a les 10 del matí contra el Nàstic; l’Infantil el dissabte a les 12 del migdia visita el camp del Roda de Berà; i el Benjamí rep a casa el diumenge a les 10 del matí al Cunit. El conjunt Aleví descansa.