Esports
Foto: CB Altafulla
24 de novembre del 2014
Només l’Aleví Masculí i el Benjamí Masculí del CB Altafulla aconsegueixen la victòria en aquesta setena jornada de lliga
El club ara compta amb la col·laboració dels pares durant els partits com a anotadors o cronometradors
El Club Bàsquet Altafulla ha jugat 10 partits aquest cap de setmana. El Cadet Femení A i el Cadet Femení B han descansat, però els Prebenjamins s’han estrenat amb dos partits, un a casa i un altre a fora.

El Cadet Masculí ha perdut contra el Bàsquet Cunit amb un resultat 83-44. Tot i que es tractava d’un rival molt complicat, l’Altafulla ha jugat bé i ha lluitat fins a l’últim moment. L’Infantil Masculí també ha jugat contra el Bàsquet Cunit i ha perdut 67-17, i l’Infantil Femení s’ha enfrontat a casa contra La Salle Tarragona, partit que ha acabat amb una derrota de l’Altafulla 19-69.

Per la seva banda, l’Aleví Masculí ha jugat contra El Claret de Valls i ha guanyat amb un resultat de 83-31. El Benjamí Masculí ha guanyat a l’escola Marcelí Domingo amb un resultat de 22 a 36. Aquestes han estat les úniques victòries del club en aquesta setena jornada de la lliga.
L’entitat creu que s’ha de seguir treballant, però que els equips rivals d’aquesta setmana eren molt superiors.

Aquest cap de setmana els pares han començat a col·laborar als partits fent d’anotadors o cronometradors, després d’una formació que se’ls va oferir a aquells que volien participar. El club està molt content amb aquestes noves col·laboracions.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla