Esports
18 de novembre del 2015
El regidor Pere Gomés, vocal de la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Tarragonès
També en pren part com a portaveu Enric Rovira, del Club Bàsquet Altafulla
El ple de l’Ajuntament d’Altafulla ja va anunciar en la darrera sessió que seria el regidor de CiU a l’oposició, Pere Gomés, qui ocuparia una de les vocalies de la Comissió Directiva del Consell Esportiu del Tarragonès. Ara, ha estat el mateix Consell qui ha fet pública aquesta decisió.

El regidor altafullenc no serà l’únic veí del municipi que ocupi un càrrec en aquesta Comissió Directiva. També en prendrà part com a portaveu Enric Rovira, del Club Bàsquet Altafulla.

Presidirà la Comissió Raül Font, del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona; Pere Valls, de l’Ajuntament de Tarragona, en serà el vicepresident executiu; Estefania Serrano, del Consell Comarcal, la vicepresidenta institucional; Josep Vives, de la Federació Catalana de Futbol, el vicepresident esportiu; i Josep Francesc Ferrer, el vicepresident econòmic i tresorer.

Durant la presentació dels seus membres, han destacat el volum de participació als Jocs Esportius Escolars, el progressiu augment de participació femenina, la incidència amb l’esport per a persones amb discapacitat i en l’àrea de la cohesió social, i l’impuls en l’accés de serveis esportius als municipis de la comarca.

De cara a aquest proper mandat, s’estudiarà la creació d’un observatori de l’esport comarcal, i la incidència amb noves actuacions en l’àrea de l’esport en família.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla