Esports
27 de novembre del 2015
Altafulla, primera entrega de l’especial ‘Seu a Seu’ de Tarragona 2017 que ofereix el Diari de Tarragona
La publicació i la Diputació han impulsat un projecte comú amb la voluntat de promocionar i fer difusió de la cita dels Jocs Mediterranis
El Diari de Tarragona i la Diputació han impulsat un projecte comú amb la voluntat de promocionar i fer difusió de la cita dels Jocs Mediterranis del 2017. La iniciativa es posa en marxa aquest divendres sota el nom ‘Seu a Seu’, i pretén fer un recorregut per totes aquelles poblacions que acolliran alguna de les proves. El Diari de Tarragona dedicarà dues planes de la seva publicació a cadascuna d’aquestes seus.

La primera parada la fa aquest divendres a Altafulla, municipi que esdevindrà l’escenari de la prova de Triatló. La vila ja té molta experiència en aquesta modalitat esportiva. L’any 2013 i 2014 va acollir el Campionat d’Espanya en la modalitat Sprint, i aquest 2015 s’ha atrevit amb l’especialitat Olímpica. La mateixa que es viurà durant el 2017, amb un recorregut de 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de cursa a peu.

Serà la primera vegada que es realitzi una prova de triatló en uns Jocs Mediterranis. A Mersín ja hi estava prevista, però finalment no s’hi va disputar.

Per tal de garantir un circuit en les millors condicions, la Diputació de Tarragona destinarà una partida de 252.565 euros a la millora d’aquells indrets per on passarà la prova.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla