02 de desembre del 2015
El CF Reus perd per la mínima contra l’Atlético de Madrid en l’anada de setzens de la Copa de Rei
Fran Carbia ha avançat els roig-i-negres al minut 30’, i Vietto i Saúl han posat l’1 a 2 final al marcador
El CF Reus no li ha posat les coses fàcils aquest dimarts al vespre a l’Estadi Municipal a l’Atlético de Madrid. Fran Carbia s’avançava en el marcador amb un gol al minut 30. Un avantatge que es veia igualat 6 minuts més tard pel visitant Vietto. L’empat a 1 es mantenia fins el minut 62, quan Saúl ha sentenciat el partit en favor dels madrilenys.

Els roig-i-negres han tornat a demostrar a l’afició que res no els atura aquesta temporada, com tampoc s’atura la il·lusió de visitar en la tornada el Vicente Calderón. A nivell personal, l’altafullenc Alberto Benito també ha tornat a mostrar sobre la gespa el seu bon moment.
El tècnic, Natxo González, s’ha mostrat “orgullós de l’equip i de la imatge que han donat”.

L’altre partit de setzens de Copa del Rei que s’ha disputat aquest dimarts ha estat el que ha enfrontat el Leganés i el Granada, que ha acabat amb un marcador de 2 a 1.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats