Esports
Foto: CE Altafulla
26 de novembre del 2014
La gespa artificial a l’Estadi Municipal d’Altafulla podria ser una realitat el juliol del 2015
L’Ajuntament preveu que el projecte, que finalment no inclou la renovació integral dels vestidors, es posi en marxa el mes de març
La regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla ja ha definit els terminis d’execució del projecte d’instal·lació de gespa artificial a l’Estadi Municipal. Fins a mitjans del mes de desembre romandrà a les dependències municipals en període d’exposició pública.
Un cop finalitzada aquesta exposició, es procedirà a l’aprovació definitiva i aquelles empreses que vulguin concursar per dur a terme els treballs podran presentar les seves ofertes. Es preveu que les obres i les tasques de millora i adequació es posin en marxa a mitjans del mes de març, i que finalitzin a finals del mes de juliol.

La voluntat, segons l’edil responsable, Guillermo Alonso, és que el Centre d’Esports Altafulla, que és qui actualment fa ús exclusiu de les instal·lacions, pugui començar al Joan Pijuan la pretemporada 2015-2016.

El projecte contempla la renovació de les instal•lacions pel que fa al terreny de joc pròpiament dit, però no fa referència al pla d’adequació dels vestidors. Aquesta remodelació únicament es durà a terme si les mateixes empreses que ofereixen els seus serveis l’inclouen dins del mateix pressupost. En cas de no ser així, el que sí que farà l’Ajuntament és fer-se càrrec de petites actuacions i d’un primer arranjament. Guillermo Alonso ha explicat que si es posa en marxa una reforma general, s’ha de fer seguint la normativa, una actuació que elevaria les despeses als 400.000 euros, la mateixa quantitat que s’acabarà dedicant a la gespa artificial.

El regidor ha reconegut que el projecte integral de renovació de vestidors “no és viable” ara per ara, com tampoc ho és incloure’l en el pressupost del 2015, que en total rondarà els 5 milions d’euros.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla