Notícies
29 de setembre del 2014
Altafulla disposarà de vuit urnes el proper 9-N
El plenari municipal ha aprovat aquest dissabte per unanimitat l
L’alcalde, Fèlix Alonso, ha insistit que és “importantíssim” que els ajuntaments s’impliquin en qüestions com aquesta que “afecten el futur del nostre país”. En aquest sentit, ha mostrat la seva predisposició al president i al Parlament de Catalunya.

Tall de veu. Fèlix Alonso

El regidor de SI i qui habitualment representa el municipi i la comarca del Tarragonès a les reunions de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Jordi Molinera, ha destacat la “tranquil·litat” amb què es va desenvolupar la sessió “ a diferència de fa quatre anys”. Un fet que –afirma- “demostra que tothom està d’acord que la ciutadania ha de votar què vol”.

Tall de veu. Jordi Molinera

Pel que fa a les meses electorals que s’instal•laran al municipi, Jordi Molinera, també regidor de Festes, ha explicat que la celebració de la consulta coincideix amb la Festa Major de Sant Martí. Justament el dissabte dia 8 de novembre té lloc de forma tradicional al Casal La Violeta el ball popular. Un acte que s’allarga fins a altes hores de la matinada, i l’endemà s’hauria de tenir a punt l’espai. Donada aquesta situació, des de l’Ajuntament estudiaran una reubicació del ball, o buscaran altres instal·lacions per celebrar la votació, com podrien ser l’Alberg Casa Gran o el mateix Ajuntament. El consistori disposa de deu dies per demanar a Governació qualsevol canvi.

Tall de veu. Jordi Molinera

Podran votar tots els catalans majors de 16 anys i els estrangers amb 1 i 3 anys de residència, en funció de si són o no ciutadans de la Unió Europea. Els catalans residents a l'estranger podran votar sempre que es registrin prèviament.
A més de la votació presencial del 9 de novembre, s’ha fixat un període de votació anticipada entre el 20 i el 25 d'octubre, ambdós inclosos, en una modalitat que han anomenat ‘per dipòsit’. Podran votar a la seu de cada delegació territorial del govern a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tremp, Tortosa i Manresa entre les 9 del matí i les 8 del vespre
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla