Notícies
04 de maig del 2015
AA es presenta amb la voluntat de “donar continuïtat al model d’Altafulla dels darrers quatre anys”
L'equitat és l'element fonamental de la candidatura per “assolir els objectius i aconseguir que la ciutadania estigui orgullosa del seu poble”
“Donar continuïtat i reforçar un model d’Altafulla que s’ha convertit en un referent i en un exemple a seguir”. Així de contundent s’ha mostrat l’actual alcalde i alcaldable per Alternativa Altafulla (AA) en les eleccions municipals del proper 24 de maig. En l’acte de presentació oficial de la candidatura, al qual hi han assistit una seixantena de persones, Fèlix Alonso ha fet un balanç molt positiu dels darrers quatre anys. Ha recordat que “van entrar al govern en una situació molt complicada, a la qual van fer-hi front amb una política econòmica diferent centrada en la inversió palpable i no en les retallades”.

Alonso ha insistit que aquest canvi de rumb “ha marcat l’estela a seguir no només per Altafulla, sinó per tot el territori”, i ha fet referència a projectes com ara el ferrocarril, o el desdoblament de la N-340. A nivell local, ha dit que “han treballat molt i han donat un tomb a la imatge d’Altafulla”. També ha destacat la importància d’esdevenir seu dels Jocs Mediterranis 2017, a través dels quals “Altafulla s’exposarà a l’aparador mundial”. Fèlix Alonso ha assegurat que l'equitat és l'element fonamental de la candidatura per assolir els objectius i aconseguir que la ciutadania estigui orgullosa d'Altafulla.

A Fèlix Alonso l’acompanyen Montse Castellarnau, Marisa Mendez-Vigo, Jaume Sánchez, Michael Andreas, Guillermo Alonso, Francesc Farré, Maria Concepción Garcia-Bragado, Araceli Rilova, Ángel Pérez, i Maria Alonso. Els suplents són Jose Manuel Ruiz, Lucía Sánchez-Tejerina, Víctor Centelles, Maria Pilar Aguirre, Ana Belén Jiménez, Marta Camps, Jose Luis Pérez de Tudela, Susan Carolyne, Isabel Navarro, i Juan Jose Sirvent.

Més enllà de la presentació d’aquest diumenge, el divendres 1 de maig la formació va posar en marxa un concurs a través de la xarxa social Facebook. L'objectiu és donar a conèixer les línies que marquen el seu programa electoral, interactuar amb la ciutadania i premiar als participants.
Per participar-hi, els usuaris interessats hauran d'accedir a la pàgina de fans d'Alternativa Altafulla. El partit crearà un àlbum de fotografies on anirà penjant cada dia un cartell promocional diferent amb una imatge i una paraula que els caracteritza. En finalitzar el concurs, se seleccionarà la imatge que hagi aconseguit més "m’agrada" i d'entre totes les persones que hagin fet "m’agrada" es farà un sorteig d'on sortiran les guanyadores.
El premi serà una nit gratuïta per a dues persones a l'Altafulla Mar Hotel en habitació superior extra amb sopar i esmorzar inclosos.
Fèlix Alonso, alcaldable per AA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla