Notícies
05 de maig del 2015
El PP presenta públicament una candidatura “amb voluntat i ganes de treballar per Altafulla”
L’alcaldable, Dani Sánchez, ha demanat disculpes a les persones que van dipositar la seva confiança en el PP en els passats comicis
Una quinzena de persones s’han reunit aquest dilluns al vespre al Centre d’Entitats d’Altafulla per presentar públicament la candidatura del PP que concorrerà en les eleccions municipals del proper 24 de maig.

L’alcaldable, Dani Sánchez, ha insistit que es tracta d’una llista “molt representativa, amb voluntat, i amb ganes de treballar pel municipi”. Prenen com a punt de partida “què vol Altafulla i què necessita” amb la intenció de “millorar el seu dia a dia”. En aquest sentit, han destacat que “no és necessari fer grans inversions, sinó que cal centrar-se més en les petites coses que requereixen petites solucions perquè allò que ja tenim, funcioni”. Entre els eixos principals del programa en destaquen la “revisió de la base de càlcul de l’IBI, les bonificacions i ajudes en matèria escolar, i una millor política de neteja i reciclatge”.

Altres aspectes que també inclouran dins del seu programa electoral seran la centralització de les entitats, l’afavoriment de l’economia i el comerç, la millora de la senyalització vial, la creació de patrulles ciutadanes d’educació vial, la millora del carril bici i la creació del carril escolar, la realització d’una consulta per eliminar part dels ressalts de l’avinguda Marquès de Tamarit, la instal·lació de ‘pipicans’ a tots els parcs, i l’oferiment de wifi a tots els espais públics del municipi, entre d’altres. Està previst que aquest dijous es reuneixin amb tècnics del departament de Costes per tractar el tancament de la Roca del Gaià pel pas de vehicles.

Tot i aconseguir dos regidors en els passats comicis, el PP no disposa de representació al plenari municipal ja que fa un any Conxita Navarro i Jose Antonio Fernández van retornar la seva acta. A hores d’ara, cap altra persona els ha substituït en el càrrec. Un fet pel qual Dani Sánchez ha demanat disculpes a les persones que van dipositar la seva confiança en ells en els passats comicis.

A Dani Sánchez el segueixen Juan Manuel Rodríguez-Piñero, Darío Duce, Alina Buiciuc, Catalina Puertas, Manuel Rosa, María Teresa Olloqui, Antonio Eguilar, Allal Amahdar, Piedad Martínez, i Antonio Galiana. Com a suplent s’hi presenta Aurora Galán. En l’acte d’aquest dilluns al vespre els ha acompanyat la regidora del PP de Torredembarra, Núria Gómez.
Dani Sánchez, alcaldable pel PP
Dani Sánchez, alcaldable pel PP
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla