Notícies
05 de maig del 2015
Els Punts d’Informació Juvenil de la Zona TRAC ofereixen un curs de formació ACTIC
El taller s’impartirà els dies 12, 14, 19, 21, 26 i 28 de maig i el 2, 4, 9 i 11 de juny a l’Hotel d’Entitats de Creixell
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torredembarra ha organitzat, dins del conveni de col·laboració en matèria de joventut que manté amb els municipis veïns d'Altafulla, Creixell i Roda de Berà (Zona TRAC), un curs de formació per a la preparació de les proves de nivell d'ACTIC.

Les sigles ACTIC corresponen a ‘acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació’. Es tracta de la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades. Hi ha més de 300 centres distribuïts per tot Catalunya, amb molta diversitat d’horaris d'avaluació. La sol·licitud i l’obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatòria per presentar la sol·licitud.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d’aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.

El curs s’impartirà els dies 12, 14, 19, 21, 26 i 28 de maig i el 2, 4, 9 i 11 de juny a l’Hotel d’Entitats de Creixell, en horari de 5 a 8 de la tarda. Per participar-hi, cal inscriure’s al PIJ de qualsevol dels municipis que formen part del conveni. El preu per assistir-hi és de 30 euros per persona.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla