Notícies
Foto: Arxiu
13 de gener del 2021
La Policia Local de Torredembarra participa en la campanya per conscienciar sobre l’ús dels dispositius de seguretat
Un dels objectius és remarcar als adults la importància de portar els infants correctament en les cadiretes de seguretat
La Policia Local de Torredembarra està participant aquests dies en la campanya d’àmbit territorial català orientada a l’ús dels dispositius de seguretat passiva en els vehicles. La iniciativa, que ha començat aquest dilluns 11 de gener i s’allargarà fins al diumenge 17, consisteix en controlar de forma exhaustiva la utilització del cinturó de seguretat, el casc –en el cas dels ciclomotors, i els sistemes de retenció infantil (SRI) per part dels veïns i veïnes, o aquelles persones de la contornada que passin per la vila.

La campanya es du a terme en coordinació amb la resta de policies locals de Catalunya, els Mossos d’Esquadra i el Servei Català del Trànsit. Un altre dels objectius és recordar i conscienciar els conductors i acompanyants de la importància d’utilitzar aquests sistemes de seguretat com a mètode de protecció en cas de patir un accident, tant en turismes com ciclomotors o motocicletes.

A més, també pretén conscienciar els pares, mares i adults en general de la importància de portar els infants correctament asseguts i protegits en les cadiretes de seguretat. Una pràctica que, com a valor afegit, permet que aquests també comencin a interioritzar aquests hàbits que són imprescindibles per a la seva seguretat.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla