Notícies
14 de gener del 2021
El PDeCAT referma la seva voluntat de tenir veu pròpia a l'Ajuntament d'Altafulla
Reivindiquen la propietat de la marca de Junts i, per tant, dels drets polítics adquirits per la formació en les passades eleccions
El PDeCAT veu cada cop més a prop la possibilitat de comptar amb veu pròpia dins l'Ajuntament d'Altafulla, on ara, recordem, integra el grup municipal de Junts per Altafulla, format per Hèctor López Bofill (Junts per Catalunya) i per Xavier Rofas (PDeCAT). Actualment és López Bofill, com a número 1 del grup, és qui assisteix a les reunions dels grups municipals i qui actua com a portaveu. Una circumstància que es vol revertir des del PDeCAT en les pròximes setmanes o mesos, segons com es desenvolupin unes eleccions al Parlament de Catalunya que, tot sembla indicar, s'hauran de posposar a causa de l'evolució de la pandèmia.

En qualsevol cas, el president de la secció local del PDeCAT a Altafulla i actual regidor municipal, Xavier Rofas, assegura que la seva formació és la legítima successora de CiU i que com a tal tenen l'aval d'anys de presència en la vida política del municipi i dels drets adquirits en les passades eleccions. Per això, afirma que pròximament interpel·laran al consistori perquè es resolgui la seva situació.

La creació de la secció local del partit, reconeix Rofas, s'ha constituït ara (a finals de desembre) per reivindicar aquesta postura diferenciada de Junts i donar suport als demòcrates des de l'àmbit local en vistes a les eleccions al Parlament.

De fet ja fa dies que la precampanya per les eleccions està en marxa i la maquinària de tots els partits roda sense pausa intentant mobilitzar els votants. En aquest context, el candidat del PDeCAT per Tarragona, Marc Arza, ha visitat aquest dimecres Altafulla i ha tret pit de l'arrelament que diu que tenen al territori, amb una cinquantena d'alcaldies.

Arza, s'ha reunit amb representants empresarials i turístics de la vila, ja que considera molt important donar resposta a les necessitats d'aquests sectors pel pes important que tenen a la vila i en el conjunt del Baix Gaià.
Xavier Rofas, president del PDeCAT a Altafulla
Xavier Rofas, president del PDeCAT a Altafulla
Marc Arza, candidat del PDeCAT al Parlament
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla