Notícies
Foto: Arxiu
19 de febrer del 2021
L’Ajuntament d’Altafulla treballa en un full de ruta per dinamitzar el comerç local
La iniciativa es du a terme de la mà de la Cambra de Comerç de Tarragona i es traduirà en accions concretes de promoció
La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla es troba aquests dies immersa en l’elaboració d’un full de ruta per dinamitzar el comerç de la vila. Amb l’impuls de la Cambra de Comerç de Tarragona s’estan estudiant possibles estratègies i línies de treball per incentivar l’empresariat comercial d’Altafulla i dotar-lo de noves eines per a la seva promoció.

Tècnics de la regidoria i de l’ens cameral han celebrat ja dues reunions virtuals amb diferents experts en la matèria així com també amb persones vinculades a diferents àmbits de la vila per copsar quina és la situació del comerç a casa nostra.

La regidora de Comerç i Turisme d’Altafulla, Natalia Sanz, ha explicat a Altafulla Ràdio, que d’aquestes trobades n’han de sortir accions concretes per dinamitzar el comerç local al llarg de tot l’any.

Sanz ha destacat que la temporada baixa, en la que ens trobem, ha de servir per formar-se i adquirir nous coneixements per aplicar als negocis que en breu haurien d’afrontar la que, habitualment és la temporada més prolífica de l’any, les vacances de Setmana Santa i d’estiu. La pandèmia, però, posa en dubte aquesta premissa i, per altra banda, obre una oportunitat als empresaris per renovar-se.

La regidora de Comerç ha recordat que segueix oberta la convocatòria perquè els comerços s’adhereixin a la nova campanya d’ajuts en forma de targetes de prepagament que subvenciona el consistori. Actualment ja hi ha gairebé una vintena de comerciants que han demanat poder atendre clients locals amb aquestes targetes i, per tant, ser beneficiaris dels ajuts.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla