Notícies
07 de novembre del 2014
El nou servei de recollida de poda serà per a particulars i quinzenal
El municipi també gaudirà d’una deixalleria mòbil setmanal
L'Ajuntament d’Altafulla posa en marxa dos nous serveis per seguir sent capdavanters en recollida selectiva i oferir millor servei a la ciutadania.
Des del dilluns 17 de novembre un camió de l'empresa Fomento realitzarà una recollida quinzenal de poda domèstica porta a porta.

El funcionament serà el mateix que se segueix amb la recollida de voluminosos. Caldrà comunicació prèvia a l’Ajuntament (977650008 dilluns a divendres 9-14h i dimarts-dijous 17-19h, o a aj.altafulla@altanet.org).

La poda s'haurà de deixar dins de bosses tancades i haurà d'estar davant de cada domicili el dilluns al matí. El servei, cada primer i tercer dilluns, s’allargarà durant tota la temporada de poda, fins aproximadament el mes de març.

La ciutadania no haurà de pagar per aquest servei que té un cost d'uns 650€ al mes. Si que es sancionarà les bosses que es deixin a les plataformes de les illes de contenidors o a la via pública sense haver avisat.


S'iniciarà un altre servei de recollida de la brossa selectiva amb periodicitat setmanal, els dilluns laborables de tot l'any. Serà la instal·lació d'una deixalleria mòbil on es pot deixar tot tipus d'estris, andròmines, poda o aparells elèctrics que habitualment s'han de dipositar a la deixalleria de Torredembarra.

Aquesta deixalleria mòbil amb un horari de 9-13h i de 16-19h començarà el dilluns 17 de novembre a Brises del Mar, el 24 a la plaça Catalunya, el 1 de desembre al pàrquing de l'Església de Baix a Mar i el 15 al carrer Alcalde Pijuan, tornant a repetir les ubicacions cada mes.

La nova mesura permetrà reduir els impropis i facilitar a la ciutadania la recollida selectiva millorant també l'ús de les illes de contenidors.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla