Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
03 de maig del 2021
Torredembarra compta amb un nou pulmó verd a la vila
Es tracta del parc Frederica Montseny, ubicat al carrer Lleida i amb més de 3.000 metres quadrats de superfície
El Parc de Frederica Montseny de Torredembarra ha obert aquest divendres a la tarda després que hagin finalitzat les obres, que han comportat la creació d'un pulmó verd dins del nucli urbà, un nou espai perquè la ciutadania pugui gaudir a l'aire lliure amb una superfície de 3.062,36 m2.

Els veïns i veïnes trobaran un parc amb jocs infantils de gran i petit format, pista per jugar a la petanca, espai de socialització d'animals de companyia i un escenari per a actuacions de petit format. Tot això, amb un enjardinament creat amb flora autòctona d'espècies del Baix Gaià i dels entorns naturals més immediats, cosa que en facilita el seu manteniment. Les instal·lacions del parc es complementen amb mobiliari urbà, enllumenat i dues fonts d'aigua.

Amb la posada en marxa del parc s'ha retornat l'ús urbanístic que sempre havia tingut aquest solar, que fins ara havia servit com a aparcament provisional mentre es construïa el pàrquing del carrer dels Filadors.

Des del consistori torrenc han agraït a l'artista Jordi Roig Morera que hagués fet un primer esbós del que hauria de ser aquest parc durant la seva etapa com a regidor. Roig Morera ha estat, a més, el creador de la pintura mural que presideix l'escenari que s'hi ha instal·lat.

L'obra ha suposat una inversió total de 323.000 euros, que s'han finançat amb recursos propis de l'Ajuntament i una subvenció del PAM de la Diputació de Tarragona del 2019.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla