Notícies
Foto: Arxiu
10 de juny del 2021
PIMEC considera que l'eventual ampliació de l'aeroport del Prat beneficiaria als de Reus i Girona
Des de la patronal creuen que aquests dos aeroports s'han de centrar a rebre turistes europeus en els vols "punt a punt"
PIMEC considera que l'eventual ampliació de l'aeroport del Prat, que aquests dies està en debat, beneficiaria els aeroports de Reus i de Girona. El president de la patronal de les petites i mitjanes empreses, Antoni Cañete, creu que guanyarien trànsit.

Cañete considera que l'aeroport del Prat ha arribat al límit de passatgers que pot acollir. Per això veu imprescindible la seva ampliació, amb l'objectiu que es converteixi en un hub transoceànic.

El president de PIMEC considera que aquesta ampliació, seria beneficiosa per als aeroports de Reus i Girona, que s'han de centrar a rebre turistes europeus en la modalitat dels vols "punt a punt". En aquest sentit, Cañete ha reclamat més inversions per a l'aeroport reusenc.

Des de la patronal de la petita i mitjana empresa també s'han mostrat favorables als projectes del tren-tramvia del Camp de Tarragona i a la Vall de l'Hidrogen Verd. Aquesta darrera iniciativa, per Pimec, ha d'aportar inversions milionàries que han d'ajudar la demarcació.
Antoni Cañete, president de PIMEC
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla