Notícies
28 de maig del 2015
L’Hort de la Sínia reeditarà aquest dissabte el Mercat Agroecològic que va posar en marxa l’any passat
La primera edició coincidia amb la celebració del vintè aniversari de l’entitat, que ha volgut repetir davant de la bona acceptació
El Mercat Agroecològic de l’Hort de la Sínia tornarà a fer parada aquest dissabte a Altafulla. La segona edició de la iniciativa que obrirà portes de 10 del matí a 9 del vespre a les instal·lacions de l’entitat.

La mostra es va posar en marxa per primera vegada l’any passat coincidint amb la celebració del vintè aniversari de l’Hort de la Sínia, i enguany han volgut repetir davant de la bona acceptació. En aquesta ocasió, però, s’emmarcarà dins dels actes previstos en la ‘Setmana Bio. Per l’alimentació ecològica a Catalunya’. Una iniciativa que se celebra del 29 de maig al 7 de juny, i que agrupa un seguit d’actuacions amb l'objectiu comú de promocionar i donar a conèixer el sistema de producció i alimentació ecològic, i difondre'l i promocionar-lo de forma conjunta.

Un dels actes centrals d’aquesta segona edició del mercat agroecològic serà la conferència ‘Circuits curts de comercialització’, a càrrec de Ramón Santmartí, expert en aquesta matèria. Tot seguit hi haurà una taula rodona amb els representants de la Cooperativa El Brot, la Bajoca de Valls, la Senalla del Baix Gaià i la Bio-leta de Montblanc.
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla