Notícies
10 de novembre del 2014
L’Observador Tamarit-Hort de la Sínia d’Altafulla participa en la VI Trobada Territorial de la Xarxa Meteorològica
La sessió té lloc aquest dilluns a Reus, i posa el punt i final a l’edició d’enguany
El veí Lluís Brullas, un dels encarregats de gestionar l’Observador Meteorològic Tamarit-Hort de la Sínia d’Altafulla, participa aquest dilluns en la quarta i última sessió de la VI Trobada Territorial de la Xarxa d’Observadors Meteorològics (XOM). Una iniciativa que promou el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Les dues primeres sessions van tenir lloc el passat 15 d’octubre a Barcelona, i el dia 28 a Mollerussa. La tercera es va celebrar el 5 de novembre a Figueres, i la quarta i última, aquest dilluns a Reus.

La Xarxa d’Observadors Meteorològics està formada per un col•lectiu de persones distribuïdes arreu del territori i que col·laboraran amb el Servei Meteorològic de Catalunya aportant informació meteorològica, ja sigui de les característiques del temps o bé de vigilància. A Altafulla són els veïns Joan Vives, Lluís Brullas, Jordi Cuscó, i Josep Maria Aules els encarregats de fer-ne el seguiment.

Les dades que faciliten permeten al Servei Meteorològic desenvolupar les tasques que li pertoquen en matèria de predicció i vigilància meteorològica o per al coneixement i caracterització del clima de Catalunya.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla