Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 de setembre del 2021
Retorn a la rutina per als escolars d'Altafulla
Els centres escolars de la vila, mantenen la prudència davant la Covid tot i el relaxament d'algunes mesures
Prop d'un miler d'alumnes d'Altafulla han iniciat aquest dilluns el nou curs escolar 2021-2022 assistint presencialment als centres amb total normalitat, tret de l'encara imprescindible mascareta i el gel hidroalcohòlic. Són els alumnes de les escoles de Primària La Portalada i El Roquissar, a més dels que estrenen etapa educativa a 1r d'ESO a l'Institut d'Altafulla. Aquest dimarts es completarà aquest retorn amb la resta d'alumnes de Secundària i Batxillerat, fins a sumar el total de 1200 infants i joves altafullencs que cursen els seus estudis a la vila.
Mascaretes, comunes per a tothom excepte els més petits però ja no hi ha necessitat de mesurar la temperatura dels alumnes a l'entrada.

Mesures que es relaxen però no del tot, ja que la prudència és el que mana en aquests dies que la cinquena onada remet però ja es temen altres escomeses. Ho destaca la directora de l'Institut d'Altafulla, Belén Jiménez.


En la mateixa línia s'ha expressat als micròfons d'Altafulla Ràdio el director de l'Escola El Roquissar, on han tornat a una línia després d'haver de desdoblar els grups durant el curs passat.

Martínez s'ha mostrat optimista de cara als pròxims mesos i ha afirmat que s'augmentaran les sortides i es podran fer colònies.
Pel que fa a La Portalada, també s'han desfet els desdoblaments i s'han recuperat les dues línies existents excepte en un curs, en què es mantenen els tres grups, i expliquen que els alumnes podran anar sense mascareta a l'hora del pati sempre que estiguin amb el seu grup bombolla. La satisfacció pel primer dia de curs és també generalitzada. En parla la directora del centre, la Cristina González.

Des del consistori d'Altafulla auguren també un bon desenvolupament del curs i confien que l'avenç de les vacunacions faci que es donin els mínims casos de grups confinats als centres educatius.

Ho ha dit la regidora d'Educació, Gemma Maymó, en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa.

L'Institut d'Altafulla comptarà en aquest curs amb un total de 595 alumnes, 462 a l'Educació Secundària Obligatòria, i 133 al Batxillerat. Pel que fa a l'escola La Portalada, comença el nou curs amb un total de 421 alumnes, repartits en 131 a l'Educació Infantil, i 290 per a l'Educació Primària. I quant a l'escola El Roquissar, compta amb un total de 189 alumnes, 56 a l'Educació Infantil, i 133 a l'Educació Primària.
Belén Jiménez, directora de l'Institut d'Altafulla
Germán Martínez, director de l'Escola El Roquissar
Cristina González, directora de l'Escola La Portalada
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla