Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
22 de setembre del 2021
Alternativa Altafulla veu el govern en minoria com un "moment interessant per a la vila"
La formació assegura que el pacte del 2019 va ser "tou" i existien moltes "contradiccions" entre els programes dels seus membres
El moment polític en què es troba Altafulla després de la marxa de les sòcies que integraven l'equip de govern és vist com una oportunitat per canviar l'esdevenir del municipi, segons Alternativa Altafulla.

Des del principal grup de l'oposició veuen aquesta situació com un "moment molt interessant per a la vila", ja que permetrà poder incidir d'una manera més evident en les decisions que es prenguin al llarg del que queda de mandat. Una "geometria variable" evident quan l'equip de govern de l'EINA suma cinc regidors i els diferents grups de l'oposició sumen vuit.

N'ha parlat en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa, la regidora Marisa Méndez-Vigo.

Méndez-Vigo assegura que el pacte de l'equip de govern va néixer amb "contradiccions" que s'han evidenciat al llarg d'aquests poc més de dos anys de mandat, per exemple en qüestions relacionades amb el medi ambient o la platja. Així mateix considera que va ser un error separar Via Pública d'Urbanisme, només per satisfer la voluntat d'un dels grups socis de govern i poder "tancar el pacte de manera ràpida" quan després l'EINA "marcava el camí" en les diferents àrees i va ser "deslleial" a les seves sòcies de govern.

Des d'Alternativa asseguren que no pensen seguir cap estratègia de cara a treure profit a les eleccions del 2023, ja que encara és aviat i consideren que la marxa de PSC i Ara de l'equip de govern tampoc es deu a l'inici de la cursa electoral, com havia apuntat el coalcalde d'Altafulla. Amb tot, Méndez-Vigo admet que la situació actual pot beneficiar-los en els següents comicis.

Méndez-Vigo ha ratificat la intenció d'Alternativa Altafulla de no impulsar cap moció de censura i que l'actual equip de govern tiri endavant amb el mandat actual i que "facin el que puguin". En aquest sentit assegura que no posaran pals a les rodes, però que faran sentir la seva veu i faran front comú amb l'oposició per proposar accions en línia amb els seus postulats, que lògicament poden no coincidir, amb les propostes de l'equip de govern.
Marisa Méndez Vigo, regidora d'Alternativa Altafulla
Marisa Méndez Vigo, regidora d'Alternativa Altafulla
Marisa Méndez Vigo, regidora d'Alternativa Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla