Notícies
Foto: Carrer Major
25 de novembre del 2021
L’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre dona per fet la sisena onada de la Covid-19
L’arribada del fred, el relaxament de les restriccions i que els infants segueixen sense estar vacunats són els factors capitals
El sotsdirector de l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Conrad Casas, dona per fet que la sisena onada de la covid ja ha arribat a la demarcació. En una entrevista a ‘Carrer Major’ ha explicat, que aquesta és menys explosiva que l’anterior, i que està marcada per un increment sostingut de casos.

Casas ha comentat que el repunt de la malaltia té a veure amb múltiples factors, com l’arribada del fred i el relaxament de les restriccions. També ha detallat que el principal vector de transmissió estan sent els infants, que segueixen sense estar vacunats.

Pel que fa als hospitals, Casas ha explicat que la situació es manté estable de fa setmanes. Preveuen, però, que en 10 dies s’hi començarà a notar l’impacte de la sisena onada.

El sostdirector de l’Agència de Salut Pública a Tarragona contempla la possibilitat, que en les pròximes setmanes s’hagi d’estendre el certificat covid a més sectors. És el que demana el comitè científic assessor, que creu que també s’hauria de demanar ja en teatres i cinemes.

Conrad Casas també ha manifestat que els preocupa la coexistència de casos de grip i covid, ja que les dues malalties alhora es poden complicar molt.

De fet, aquest dimecres s’ha registrat un increment important dels casos de covid al territori. El departament de Salut n’ha notificat 238, la majoria al Camp de Tarragona, una xifra que no es veia de fa moltes setmanes. Als hospitals la situació encara no s’ha disparat.
Conrad Casas, sotsdirector de l'Agència de Salut Pública al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre
Conrad Casas, sotsdirector de l'Agència de Salut Pública al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla