Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
28 de desembre del 2021
El conveni de col·laboració entre les policies locals del Baix Gaià està més a prop de fer-se realitat
El ple d’Altafulla del mes de gener ha d’aprovar el document definitiu, que ha elaborat la Generalitat
El projecte mancomunat de col·laboració entre la Policia Local de Creixell, Torredembarra i Altafulla està molt a prop de fer-se realitat. El darrer ple, que han fet el primer i el segon municipi dels tres esmentats, ha aprovat el document definitiu de la Generalitat de Catalunya. Un document, que ratifica el vistiplau del govern, i que serveix de marc jurídic per cobrir les accions que els agents facin fora dels seus respectius pobles.

Per tant, ara només resta pendent d’aprovar per part del Ple d’Altafulla. El consistori té previst portar-lo a debat en la sessió del pròxim mes de gener, com ha explicat el coalcalde Jordi Molinera en declaracions a aquesta casa. D’aquesta manera, els tres consistoris hauran superat “la part administrativa que ens exigia la Direcció General de Policia”, i que permetrà que els agents puguin actuar en altres municipis més enllà d’on exerceixen.

Molinera ha recordat, que fa dos anys que Creixell, Torredembarra i Altafulla lluiten per regularitzar la col·laboració entre els municipis del Baix Gaià. Així podran fer actuacions conjuntes més tangibles, més enllà de les que desenvolupen actualment amb suports puntuals i traspàs d’informació, i que estiguin emparades per la llei.

A Altafulla, la rúbrica d’aquest conveni permetrà seguir la línia de millora del servei de la Policia Local. I és que el 2022 portarà al cos quatre nous agents, amb els quals s’estabilitzarà la plantilla, i dos vehicles nous, que substituiran a dos cotxes que ja han quedat desfasats.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla