Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
29 de desembre del 2021
L’Ajuntament de Torredembarra atorga més de 63.000 euros en subvencions directes a les activitats lucratives de la vila
Les ajudes s’han fet efectives per la concurrència d’una actuació com és el tancament i posterior reducció de l’activitat
L’Ajuntament de Torredembarra ha atorgat més de 63.000 euros en subvencions directes a 114 activitats econòmiques, afectades pels tancaments o reduccions horàries per la Covid-19. Una situació, que per cert, es repeteix des del passat divendres al municipi amb el tancament de l’oci nocturn, el toc de queda d’1h a 6h, i les reduccions en l’aforament dels locals.

La línia de subvencions directes, per un import inicial de 80.000 euros, es va obrir el 5 de maig. El termini de sol•licitud es va allargar fins al 30 de setembre. Les ajudes s’han fet efectives per la concurrència d’una actuació com és el tancament i posterior reducció de l’activitat. L’import màxim de la subvenció ha estat el següent.

- Subvenció de 700 euros per a discoteques, sales de ball, bars musicals, instal"lacions esportives, hostals, pensions i càmpings.

- Subvenció de 600 euros per a restaurants i bars.

- Subvenció de 500 euros per a comerços i serveis no essencials afectats per les restriccions sanitàries.

El regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep Maria Guasch, ha recordat que l’objectiu d’aquesta línia de subvencions és ajudar a la reducció de l'impacte econòmic causat per la situació d'emergència de salut pública ocasionada per la Covid-19. L’edil també ha recordat que, a més de les accions dutes a terme el 2020, aquest any també s’han pres altres mesures com una reducció del 50% a determinades taxes d'ocupació de via pública i d'escombraries al sector econòmic, un acord que es va prendre el mes de juliol.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla