Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra (Anna F)
29 de desembre del 2021
S’obre parcialment el remodelat passeig Miramar de Torredembarra
Els vehicles i els vianants ja hi poden circular mentre que el carril bici, que uneix la Torre amb Altafulla, ha d’esperar
Torredembarra ha obert aquest dimarts el tram remodelat del passeig Miramar, entre el passeig de la Sort i el de l’Estació, que estava en obres des del passat 19 d’abril. Ho ha fet parcialment per a vehicles i vianants. El carril bici, que uneix la Torre amb Altafulla, es podrà utilitzar quan s’instal•li tota la senyalització corresponent.

Estava previst que l’obertura es produís abans de Nadal, però l’endarreriment en els treballs de la retirada d’un pal de telefonia a la rotonda del passeig de la Sort va alentir el termini.

Els treballs es reprendran passades les festes, el 10 de gener. Les intervencions que resten pendents són, concretament, acabar de pintar alguns trams, i afegir la senyalització corresponent. Per això, hi ha diverses parts, que encara s’han d’enllestir abans de ser utilitzades.

Les obres de condicionament d’aquest tram del passeig Miramar es van adjudicar el passat mes de febrer a l’empresa Sorigué SAU per més d’1 milió d’euros (IVA inclòs) i un termini de 8 mesos. La direcció de les obres es va adjudicar a l’empresa Philae, Enyingeria de Projectes SL per un import superior als 22.300 euros (IVA inclòs).
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla