Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
25 d'abril del 2022
La propietat de Cal Vitali creu que una aportació de sorra a la zona hauria evitat els danys a l'estructura de l'establiment
El restaurant podria tornar a obrir portes parcialment aquesta mateixa setmana
Consternació i malestar entre la propietat del restaurant Voramar Cal Vitali pel succés d'aquest cap de setmana que ha suposat l'ensorrament d'una part del seu establiment i el tancament del negoci que sustenta tant la família Nicolás Vitali com la resta de personal que hi treballa.

Tant el propietari del restaurant, el Xavier Nicolás, com la seva filla i xef reconeguda Sara Nicolás junt amb la resta de la seva família vivien aquest dissabte hores de pànic i desolació per la crescuda del mar i el temporal que s'ha endut part del seu negoci, principalment de la terrassa i del menjador interior més pròxim a l'entrada a l'establiment i a la platja.

Una situació de la que es lamentaven i per la que exigien respostes a les administracions, a les que acusen de no haver actuat per prevenir el desgast que ha suposat per a l'edifici l'acció dels temporals. Així, Xavier Nicolás, entrevistat per aquesta emissora, considera que s'haurien d'haver fet aportacions de sorra a la zona, que creu, haurien aturat l'embat de les onades.

Malgrat el desgraciat incident, Nicolás es mostrava convençut de poder tirar endavant el més aviat millor, posar-se mans a l'obra i mirar de reobrir el negoci ja aquesta mateixa setmana, en la resta d'espai del restaurant que no ha estat afectat.

El restaurant Voramar compta amb un espai ampli més enllà del que ha patit les conseqüències de l'esfondrament tant a l'interior com en un jardinet annex que es manté intacte. Igualment, des del consistori ja s'ha comunicat a la propietat que podrà instal·lar una terrassa provisional a la zona pública del parc per poder-hi oferir el servei de restauració.
Xavier Nicolás, propietari del restaurant Voramar Cal Vitali
Xavier Nicolás, propietari del restaurant Voramar Cal Vitali
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla