Notícies
Foto: Diputació de Tarragona
16 de maig del 2022
La Jornada Èxit de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona posa en valor el talent i la creativitat del seu alumnat
Durant la sessió s'ha presentat la publicació que recull els projectes finals de la promoció 2020/21
L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona va celebrar el passat dijous la jornada Èxit, en la que va reunir-se tota la comunitat educativa del centre i l'entorn professional que col·labora amb l'escola, per realçar el valor, el talent i la creativitat de l'alumnat.

Durant l'acte, conduït pel músic i cantautor català Joan Colomo, es va presentar la publicació #peramoralart, que recull els projectes finals de la promoció 2020/21. De forma paral·lela, es van exposar els més de 200 projectes finals corresponents a l'alumnat de les tres últimes promocions dels estudis dels cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny al centre. L'acte va servir per celebrar el final de curs i la graduació de les darreres promocions, que no l'havien pogut celebrar a causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19.

La jornada va incloure una taula de debat amb la participació d'antics alumnes, que van compartir la seva experiència professional després de finalitzar els estudis a l'escola amb l'alumnat actual.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla