Notícies
01 de juliol del 2015
Constituïda la nova Comissió de Festes d’Altafulla
La prioritat inicial en què treballen és l’organització de la Festa Petita del setembre
La nova Comissió de Festes ja ha convocat la seva primera reunió. Ha estat la primera amb Alba Muntadas com regidora de Festes a l’Ajuntament d’Altafulla, i s’ha tractat d’una primera assemblea informativa.

Ha servit per proposar unes primeres idees sobre el seu funcionament, i s’ha decidit que tindran lloc dues reunions anuals, una prèvia a les festes per organitzar-les i planificar-les, i una altra posterior per fer una valoració conjunta. També destaca la creació d’una comissió permanent, formada per membres de les entitats més representatives i voluntaris, amb la funció d’organitzar i coordinar festes i els programes. Seran obertes a tothom, de caire informatiu.

L’assemblea té una voluntat continuista respecte l’anterior i, si bé vol millorar els aspectes que sigui possible, no considera necessari canviar la dinàmica anterior.
Muntadas també te clares les prioritats de la comissió. La principal, i el primer projecte en què es treballarà, és l’organització de la Festa Petits del setembre, donat que el programa d’estiu ja està fet.

Calcula que la següent reunió, en què es començarà a treballar aquest estiu, es produirà en un marge de dos a tres setmanes. La Comissió de Festes ja està en moviment.
Alba Muntadas, regidora de Festes
Alba Muntadas, regidora de Festes
Alba Muntadas, regidora de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla