Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
22 de juny del 2022
‘L’art és el meu refugi’ de Susana Calvo guanya el concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 2022
El jurat ha valorat la creativitat, l’originalitat i el sentit de les festes locals per decidir el dibuix que encapçalarà el programa d’actes
‘L’art és el meu refugi’ és el títol de la proposta guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major de Creixell 2022. Obra de Susana Calvo Boira, de Sant Andreu de la Barca, el jurat ha valorat la creativitat i originalitat de l’autora, i el fet que el cartell complís el requisit de representar el municipi. En aquest cas, ho fa amb el dibuix d’una ballada dels gegants davant del Castell, i els veïns i veïnes de la vila.

La proposta guanyadora rebrà un premi de 150 euros i protagonitzarà el programa d’actes de la Festa Major 2022 de Creixell, que se celebrarà del 22 al 31 de juliol. L’artista, dissenyadora gràfica i membre del Jurat, Betty Ghoul, ha destacat la tècnica plàstica de l’obra, i que representa la vila i el sentit de les festes locals.

La regidora de Festes, Pili Romero, ha valorat positivament la bona participació en el concurs d’enguany: “Estem contents de la bona resposta de participació. Sempre és difícil escollir un guanyador perquè totes les obres eren de qualitat, per això al jurat hi havia professionals de diferents vessants com la fotografia i el disseny gràfic”, ha sentenciat.

El jurat qualificador d’aquesta edició estava integrat per la regidora de Festes, Pili Romero, com a presidenta; la fotògrafa professional, Juani García; i la creativa artística i dissenyadora gràfica, i presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Creixell, Betty Ghoul.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla