Notícies
Foto: Anna F.
08 de juliol del 2015
Torredembarra es prepara per rebre del 10 al 16 de juliol la Festa del Quadre de Santa Rosalia
La festa votiva anirà de la mà de la celebració de la Festa de la Mare de Déu del Carme, que se celebra el dia 16
El mes de juliol és un dels moments de l’any més esperat per torrencs i torrenques. La festa votiva del Quadre de Santa Rosalia arriba cada any amb un programa farcit d’un ampli ventall d’activitats. Enguany, els actes tindran lloc del 10 al 16.

Donaran el tret de sortida aquest divendres amb un assaig dels Nois de la Torre, obert a tothom que hi vulgui participar, i amb un petit refrigeri per als assistents; i s’allargaran fins la setmana vinent amb propostes lúdiques, festives i culturals per a tots els gustos i per a totes les edats.

En destaca el Correfoc, el dissabte 11 de juliol, amb la participació de la Mulassa, el Ball de Diables de Cervera, el Drac de Castelló, el Ball de Diables de Tarragona, la Virgília, i el Ball de Diables de Torredembarra.
Un altre dels actes importants és la diada castellera amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i els Nois de la Torre. Serà diumenge 12 de juliol, a les 6 de la tarda, a la plaça de la Vila.

Un altre dels actes centrals del programa tindrà lloc el dia 15 de juliol, amb la processó votiva del Quadre de Santa Rosalia, precedida del Seguici Popular de la vila. El Quadre anirà acompanyat per la Fanfara de Torredembarra i serà portat pels membres de la Cofraria de l’Hermandad del Nazareno. La Coral Santa Rosalia, interpretarà els Villancets, acompanyada de La Fanfara, al carrer Ample i a la plaça de la Vila.

Enguany la Festa del Quadre tornarà a anar de la mà de la celebració de la Festa de la Mare de Déu del Carme. Serà el dijous dia 16 quan a quarts de 8 del vespre vilatans i vilatans sortiran en processó marinera per retre homenatge a la verge. Tampoc hi faltaran la tradicional missa i la ballada de sardanes.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla