Notícies
08 de juliol del 2015
En marxa les obres de la passarel·la per a vianants del parc dels Llimoners de Roda de Berà
Els treballs, que tenen un cost de 348.800 subvencionats pel PUOSC de 2012, uniran el casc urbà amb els equipaments municipals
L’Ajuntament de Roda de Berà i l’empresa Bigas Grup S.L.U. han fet oficial aquest dimarts al migdia l’inici de les obres de la passarel·la per a vianants del parc dels Llimoners. Han signat l’acta l’alcalde, Pere Virgili, l’arquitecte municipal, Miquel Bonnin, i el representant de l’adjudicatària, Jordi Molas.

El cost dels treballs s’eleva als 348.800 euros, que són subvencionats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de 2012. Contenen, a més, unes millores econòmiques a càrrec de l’empresa de més de 100.000 euros.

Un cop oficialitzada la signatura, les tasques passen en un primer moment pel desbrossament dels terrenys, els moviments de terra, i la cimentació.
Un cop realitzats aquests treballs, s’haurà d’aixecar l’estructura vertical de formigó que esdevindrà la base de la passarel·la. Es muntarà l’estructura horitzontal, i s’executarà el camí per a vianants fins a la rotonda del consultori mèdic. Finalment es construirà un petit parc amb jocs infantils, arbres i diferent mobiliari urbà per vestir l’àrea que es troba en arribar a l’esmentada rotonda.

La construcció d’aquesta passarel·la, amb una longitud de 31 metres, reduirà la distància dels itineraris que existeixen actualment i permetrà unir el casc urbà amb els equipaments municipals, escolars i mèdic.
Està previst que les obres estiguin enllestides en un termini d’entre tres i quatre mesos.
Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla