Notícies
09 de juliol del 2015
El programa casteller de TV3 ‘Quarts de Nou’ d’aquest dijous s’ha gravat al restaurant Faristol d’Altafulla
També hi surt Torredembarra, i s’emet a les 22:45h al Canal 33
Aquest dijous a la nit, Altafulla serà protagonista a la televisió. El programa de TV3 sobre l’actualitat castellera, ‘Quarts de nou’, d’aquesta setmana s’ha gravat al Faristol, i s’emetrà a tres quarts d’11 al Canal 33.

A l’espai televisiu es podrà veure una conversa castellera conduïda per Biel Duran, amb castellers de tres de les principals colles d’arreu de Catalunya, que es veuran les cares el proper cap de setmana a Altafulla i a Torredembarra. Són David Miret, dels Castellers de Vilafranca; Gorka Bertran, de la Jove de Tarragona, i Xavi Pons, de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Hi haurà uns minuts del programa destinats a parlar de les diades d’Altafulla, en el cas de dissabte, i de Torredembarra, que tindrà lloc diumenge. Aquest tercer programa de la temporada centra també la seva atenció en el que ha donat de si aquest cap de setmana casteller, amb uns Minyons pletòrics a la Festa Major de Terrassa i una nova plaça de gamma extra al Pla de la Seu de Tarragona. Els convidats també debatran sobre qüestions tan delicades com els avenços en seguretat que, en els últims anys, s’han implantat en els assajos castellers.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla