Notícies
Foto: La Portalada
22 de setembre del 2022
El professorat de La Portalada es forma per atendre els canvis del nou curs
El formador de Rosa Sensat i facilitador del Laboratori de Transformació Educativa Francesc Martín assessora el claustre per poder millorar els aprenentatges de l'alumnat
L'Escola La Portalada d'Altafulla es troba en constant transformació per adaptar-se als nous temps i bona mostra d'això és la formació que està rebent aquests dies el professorat del centre. Així ho ha explicat la directora de la institució, Cristina González, en una conversa amb Altafulla Ràdio. González explica que l'Escola s'ha d'adaptar a la nova realitat tant de la societat com dels nous currículums proposats pel departament d'Educació i és per això que es fa imprescindible implicar al professorat en la integració d'aquests canvis en les dinàmiques del centre.

La directora de La Portalada es mostra satisfeta de la resposta del professorat davant l'oportunitat de formar-se per adaptar-se a aquestes novetats i posa en valor la tasca de l'expert que assessora el grup. Es tracta d'un formador de Rosa Sensat, facilitador del Laboratori de Transformació d'Educació i, alhora, director d'escola a Vilanova i la Geltrú, Francesc Martín. Amb ell, assegura González, aprendran a millorar l'aprenentatge dels alumnes i a atendre millor les seves característiques individuals.

L'equip docent de l'Escola La Portalada realitzarà un total de 7 sessions presencials amb Martín, a través de les quals confien a comptar amb una bona base per atendre els reptes del dia a dia al centre i les noves metodologies de treball. De moment la primera sessió, celebrada aquest dimecres, ha estat un èxit.
Cristina González, directora de l'Escola La Portalada
Cristina González, directora de l'Escola La Portalada
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla