Notícies
14 de juliol del 2015
L’obra de teatre Troianes 15 congrega 150 persones a la Vil•la Romana dels Munts
La representació dirigida per Anna Estrada va ser un èxit absolut, ha obtingut valoracions molt positives i no va quedar buit cap seient
150 persones s’han donat cita a la Vil·la Romana dels Munts amb motiu de l’obra de teatre “Troianes 15”. La representació va esdevenir tot un èxit, i no va quedar buit ni un sol seient. L’actriu i directora de l’obra, l’altafullenca Anna Estrada, ha fet una valoració molt positiva.

La representació ha denunciat sense embuts l’agressió a la feminitat. La idea sorgeix d’un viatge que la mateixa Estrada va fer a l’Índia, i la voluntat és contemporitzar l’obra original i enaltir la dignitat de la dona que lamenta que “moltes vegades encara continua sent tractada com a trofeu”. Les valoracions que ha rebut per l’obra que ha portat a Altafulla han estat molt positives, i això la motiva a tornar a la propera ocasió que es presenti.

Estrada va qualificar de “regal” fer-ho a l’aire lliure en un escenari tan “especial” com és la Vil·la Romana dels Munts. L’obra es va estrenar a Vic ara fa uns dies també a l’aire lliure, i del 13 d’octubre al 8 de novembre es podrà veure al Teatre Akadèmia de Barcelona.

Ha estat la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla qui ha programat l’obra, en col·laboració amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT). Anna Estrada ha agraït “el risc que ha pres el consistori pel que fa a la complexitat del muntatge, i la generositat del MNAT”. A l’hora de valorar l’obra, ha tornat a manifestar el seu agraïment a qui ha ajudat la seva companyia, La Pell, a fer-ho possible. Els Munts ha tornat aquesta setmana als seus orígens romans, de la mà d’aquesta exitosa obra de teatre.
Anna Estrada, directora de 'Troianes 15'
Anna Estrada, directora de 'Troianes 15'
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla