Notícies
14 de juliol del 2015
El Camp de Treball del Gaià “un món entre Altafulla i Tamarit” esdevé un èxit absolut
Entre l’1 i el 15 de juliol, hi participen 24 joves d’entre 14 i 17 anys d’arreu de Catalunya
Una de les activitats més exitoses d’aquesta temporada d’estiu està a punt d’acabar. El passat 1 de juliol va donar el tret de sortida el projecte del Camp de Treball del Gaià “un món entre Altafulla i Tamarit”. És la tercera vegada que té lloc aquesta iniciativa, però sí és la primera que inclou Altafulla com a indret a descobrir, i no només es focalitza en la zona de Tamarit.

La iniciativa correspon a dues setmanes íntegres dedicades a conèixer, preservar i descobrir una zona mediambiental única com és la de la desembocadura del riu Gaià i l’entorn litoral d’Altafulla i Tamarit. Aquesta idea ha estat acceptada del Pla de la Generalitat, i combina diversió, natura, una experiència única, activitats de treball i de lleure.

Són 24 joves d’entre 14 i 17 anys d’arreu de Catalunya amb aquestes inquietuds pel medi natural els qui han ocupat totes les places disponibles. Als matins, de 9 a 1, duen a terme aquestes activitats endinsats a la natura propera al Gaià, i a les tardes el protagonisme és per la realització de tallers, jocs, excursions i activitats de lleure.

Més enllà de ser un lloc a descobrir, aquesta iniciativa del Camp de Treball és una eina turística que pot esdevenir important a mig termini per als joves que ho vulguin descobrir o les famílies que els vulguin acompanyar. El projecte ha tingut una molt bona acollida i la intenció és repetir. Ha estat tot un èxit i les valoracions són més que positives per part tant de participants com d’organització, i també des de l’Ajuntament d’Altafulla.
Xavier Llopart, responsable del Camp de Treball d'Altafulla
Xavier Llopart, responsable del Camp de Treball d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades