Notícies
15 de juliol del 2015
Foment rebrà els alcaldes del Pacte de Berà per la problemàtica dels col·lapses a l’N-340 el proper 30 de juliol
La trobada tindrà lloc a Madrid, a les 11h, amb el secretari general d’Infraestructures, Manuel Niño
Després de mesos d’espera i reclamacions, el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Manuel Niño, rebrà els alcaldes del Pacte de Berà afectats pels col·lapses de la carretera nacional 340 el proper 30 de juliol, a les 11h del matí. Els representants municipals havien enviat diferents cartes on demanaven mantenir una trobada amb la ministra per tal de debatre cara a cara les solucions a les acumulacions de vehicles a l’N-340, i principalment, per donar solució a aquest punt negre de la demarcació de Tarragona on cada 20 dies es produeix una víctima mortal en algun tram tarragoní d’aquesta carretera. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha mostrat la seva satisfacció per la resposta de Foment a la trobada, i ha recordat també la “ratera” que significa l’N-340 pels ciutadans i els visitants de la Costa Daurada aquests dies.

L’alcalde altafullenc ha insistit que “la solució passa per l’aixecament de barreres a l’autopista AP-7”, i que és el que reclamen els batlles del Pacte de Berà, proposta que traslladaran al secretari general d’Infraestructures el proper dia 30.

Un cop confirmada la trobada entre alcaldes i Foment, queda a l’aire l’acte de protesta de caràcter festiu que els batlles van anunciar que convocarien a finals del mes de juliol davant la Subdelegació del Govern a Tarragona. Segons ha confirmat Fèlix Alonso, al llarg d’aquesta setmana es reuniran per tal de decidir si continuen amb aquesta convocatòria o si l’ajornen, ja que, segons ha recordat, l’acte de protesta era principalment per forçar aquesta trobada amb Foment, per tant, “fora lògic ajornar-la en funció dels resultats de la reunió”.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades