Notícies
17 de juliol del 2015
Roda de Berà organitza aquest dissabte a les 10 del matí una nova campanya de donació de sang
El municipi rodenc també acollirà diumenge una nova edició de la fira Fora Estocs, que pretén promocionar el comerç local
Nova oportunitat per als donants de sang de demostrar la seva solidaritat al Baix Gaià. Aquest dissabte a partir de les 10 del matí es durà a terme una nova campanya al casal de Jubilats i Pensionistes de Roda de Berà.

Aquest passat dimarts va tenir lloc una altra jornada de donació de sang a Altafulla, i els resultats van ser molt pobres. Només es van registrar 17 donacions, un 50% menys que en edicions anteriors, a causa de les vacances d’estiu de molts altafullencs.

Tot i baixar el nombre de donants, les necessitats als hospitals es mantenen, especialment de plaquetes i de glòbuls vermells del grup 0 negatiu. Segons les darreres enquestes, la manca de temps és un dels arguments més repetits pels ciutadans que no donen sang, tot i que no comporta més de 30 minuts.

D’altra banda, també a Roda de Berà tindrà lloc diumenge un altre acte significatiu. L’Associació de Comerciants i Restauradors organitza aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda una nova edició de la Fira Fora Estocs, a la plaça Sant Jaume, que es troba a la platja. L’objectiu no és altre que promocionar el comerç local, i apropar-lo a la zona costanera del municipi, alhora que s’ofereixen les millors ofertes i descomptes.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades